Uitgelicht

 

Stork N.V.
Industrie
Ontwikkel een logo en folder voor het recentelijk opgerichte Stork Young Professionals Network.
Eigenzinnig, zakelijk, professioneel, herkenbaar (plaats jongeren in de onderneming).
 

 

 

Highflyer ontwikkelde aan de hand van de omschrijving een drietal logo's. In de ontwerpen is de bedrijfskleur zo veel mogelijk behouden en is getracht een zakelijk maar lossere uitstraling te ontwikkelen met de nadruk op het "netwerk" en de centrale rol van de onderneming.

 

 


  
Erasmus Medisch Centrum
Medisch onderzoek
Ontwikkel een folder en website voor een onderzoek naar lichamelijke beweging.
Strak, duidelijk, opvallend, serieus.
  

Highflyer heeft naar aanleiding van de opgegeven omschrijving een flyerontwerp gemaakt met als uitgangspunten een voor alle leeftijden toegankelijk ontwerp in moderne maar terughoudende kleuren en een opvallend lettertype. Het lettertype is middelgroot geplaatst om de flyer ook voor ouderen leesbaar te houden.

 

Gedurende enkele corrigerende rondes zijn een aantal wijzingen doorgevoerd, met name op het gebied van de illustratie en tekst. De kop-afbeelding bevat illustraties van sporters in uiteenlopende vormen: een fietser, een hardloper en een wandelaar met als resultaat dat óók de afbeelding een gevarieerd publiek aanspreekt.

 

Highflyer ontwikkelde de website op basis van het CMS joomla wat de gebruiker de mogelijkheid geeft om de eigen teksten online en eenvoudig te wijzigen met een eigen login en wachtwoord. De stijl kwam in lijn te liggen met de folder om de synergie effecten te versterken. Naast de basis website was de opdracht een externe pagina te laden met enquete vragen, de kern van het onderzoek. De pagina wordt geladen door de zgn. wrapperfunctie binnen de website.
 

 

Telefoon


Mobiel: 
06-42626425