Ontwerp en druk van flyers
Highflyer is gespecialiseerd in het ontwerp en eventuele druk van flyers. Wij maken tegen een vaste prijs een volledig op maat gemaakt ontwerp, nergens goedkoper te krijgen!

Volledig op maat? Uw boodschap wordt door onze ervaren vormgevers op professionele en doordachte wijze opgemaakt naar uw aanwijzingen, bij ons vindt u geen sjablonen, uniek ontwerp is ons uitgangspunt! Van zakelijk tot extravagant, wij vinden altijd een unieke en passende oplossing.

 

Wilt u de flyers ook laten drukken en aan huis bezorgd krijgen? Geen probleem, wij onderhouden nauwe contacten met verscheidene grote en concurrerende drukkerijen.

 

Highflyer biedt een tweetal pakketten aan voor ontwerp van een flyer. Eén pakket met drie correctierondes en voor een uitgebreidere aanpak een pakket met een ongelimiteerd aantal correctierondes. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan aan de rechterzijde van de pagina of bel 050-2100152 om direct te bestellen.
Beschikbare formaten: A4, A5, A6, DL, Longsize, Vierkant . Indien u een een afwijkend formaat wenst kunt u altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.

Alle prijzen exclusief BTW, inclusief verzendkosten.


 

Vraag offerte aan!

Flyerontwerp

Telefoon


Mobiel: 
06-42626425